Billige Boldtrøjer

Comments · 1731 Views

wales-internationalen har fodboldtrøjer gratis tryk kastet


billige fodboldtrøjer

efter det blev gjort klart


En del af flytningen vil blive finansieret

Nyeste Liverpool Fodboldtrøjer

wales-internationalen har fodboldtrøjer gratis tryk kastet

Gareth Bale er blevet filmet, da han ankommer til Real Madrids Valdebebas træningsbane torsdag morgen, da han nærmer sig en sensationel tilbagevenden til Tottenham.

Wales-internationalen har aftalt vilkår for en årelang låneaftale, som Sportsmail forstår er mere end £13 millioner værd.

En del af flytningen vil blive finansieret af Real Madrid – og Bale nyder udsigten til at genoplive sin karriere i Premier League.

Bale forventedes ikke at være på Reals træningsbane, efter det blev gjort klart, at han ikke har nogen fremtid i klubben, men blev filmet kørende inde i anlægget i sin sorte Audi 4x4 torsdag morgen.

Tottenham har endnu ikke offentliggjort en officiel meddelelse, men det vil ske, når et par mindre kontraktlige spørgsmål er underskrevet.

nyeste Liverpool fodboldtrøjer Spurs-boss Jose Mourinho har drevet aftalen om Bale, og søndagens dystre 1-0-nederlag til Everton understregede behovet for at tilføje noget dynamik til hans angreb.

Bale blev fanfavorit hos Spurs, hvor han scorede 56 mål og leverede 58 assists i 203 kampe, før han rejste til Real for et verdensrekordgebyr på £86 mio. i 2013.

I 2012-13 blev han kåret til Tottenhams Årets Spiller og hævdede også at være PFA Players "Årets Spiller, PFA Young Player of the Year, Football Writers" Association Footballer of the Year og Premier League Player of the Season.

Bale har vundet fire Champions League-titler i Madrid, men har set sit forhold til manager Zinedine Zidane forværres så meget, at han er blevet kastet helt til side.

Paris Saint Germain Psg Draktsett

psg trøje

Read more
Comments